Zeven jaar hebben wij als adviesbureau de positie tussen de opdrachtgever en de leverancier ingenomen. Wij hebben uw behoeftes in deze tijd goed leren kennen. Gedurende deze jaren hebben wij met veel leveranciers te maken gehad. Deze ervaring heeft er voor gezorgd wij weten waar de knelpunten zitten bij uw leverancier van de brandmeldinstallatie, uw onderhoudsbedrijf of opleider. Uw leverancier is gebrand op een technisch goede oplevering terwijl voor u het bedrijfskundig belang soms hoger is. U spreekt dan niet over hetzelfde, er ontstaat een ander idee over het op te leveren resultaat.

Certiva zorgt er voor dat u niet over appels spreekt wanneer uw leveranciers denkt aan peren.

Certiva onderscheidt zich al 7 jaar als onafhankelijk adviesbureau. Wanneer er onduidelijkheden zijn geweest in de oplevering door leveranciers of u onvoldoende grip kon krijgen op uw brandveiligheid  voorzag Certiva u van de juiste adviezen. Wij stuurde u in de juiste richting op.

Deze ervaring gebruiken wij ook om u na het advies te faciliteren in de uitvoering.

Wij zitten er bovenop

Naast het constateren van de mankementen, het ontwerpen van de efficiënte oplossing en het uitschrijven van een begrijpelijk plan van aanpak gaan wij u ondersteunen bij het bewaken van de kwaliteit.

Neem contact op